Over Grow as you Go

Heb je ook het gevoel dat er meer in zit?

Dat er meer mogelijk is?

Of ben je nog zoekende?

Ik ben Car en ik ben een millennial…. en ja daar mag ik best wel blij mee zijn. Hoe gaaf is het dat ik de supersnelle ontwikkeling vooral op digitaal vlak heb meegemaakt. Het inbellen om te msn-en, Hyves en constant opnieuw moeten inbellen omdat de verbinding niet optimaal was in het buitengebied waar ik ben opgegroeid. Wat een voorrecht 😉

Elk nadeel heeft zijn voordeel en andersom. Doordat alles zo supersnel gaat ga jij ook maar en ga je maar. Totdat er je een gevoel bekruipt en je daar meer van wil weten. Bij mij was het een wazig gevoel, een gevoel waar ik heel onzeker van werd ook. De crisis hakte erin en ik verloor mijn baan in het vastgoed, gelukkig vond ik snel een nieuwe baan. Alleen het jammerlijke van die nieuwe baan was dat deze onder mijn niveau was waardoor ik niet tot me recht kwam. Tel daar een narcistische ouder bij op en je hebt alle onzekerheid van de wereld in je hoofd zitten.

Mijn hoofd zag gelukkig wel in dat er actie ondernomen moest worden. Dus ben ik boeken gaan lezen, heb ik een coach ingeschakeld en ben ik gaan investeren in mezelf. Ik ben er nog lange niet….. vraag me niet waar….. maar dat klopt dat ik niet weet waar want ik weet inmiddels dat dat juist leven is. Je groeit je hele leven, je treedt buiten je comfort zone om te groeien en die groei, die vooruitgang, het verleggen van de grenzen, het ontdekken dat je meer in je hebt dan gedacht dat is je doel. Blijven groeien. Grow as you Go!

Door het vergroten van je comfortzone, wordt alles een makkie en dat geeft rust. De rust die ik in me hoofd zocht, het blijkt dat ik die juist ervaar als ik me bezig hou met groei en niet met het tot in detail uitdenken van een actie en beren op de weg zien en daardoor uitstelgedrag.  The Flow! Dat is een ongekend fijn gevoel die ook jij kan ervaren.

Op mijn blog kom je alles tegen wat ik leuk vind of wat ik handig vind of wat ik ontdekt heb. Ook op financieel gebied. Want ook financiële groei is van levensbelang. 😉