Loskomen van een narcist

Geplaatst door

We zijn bang, maar we zijn er nog.

Ik kon niet eerder iets doen, ik had de basis niet, de afstand niet, de veiligheid niet. Ik had alleen maar angst, ik was verblind door verwarring.

Nu de afstand er is, de basis steady is en ik ontdek wie ik ben, kom ik in mijn kracht. Er zijn, gewoon er zijn zoals ik dat zelf nodig had, ik kan het niet dragen voor haar. Stabiliteit geven, verbondenheid, uit de verwarring, uit de besmetting, uit de destructieve omgeving.

We breken ons uit de betovering, en beschermen ons tegen het gif. De angst stroomt door ons heen, maar het legt ons niet meer lam. We ontwarren de verwarring, we stappen uit de manipulatie.

We zijn bang, maar we zijn er nog.

WIJ zijn STERK, daardoor zijn we er nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *