Druk druk druk

Geplaatst door

Ja het is hier onnodig stil en dat is iets waar ik van baal maar waar ik tegelijkertijd ook weer niet van baal.

Ja zoals zovelen ben ik ook natuurlijk druk, druk, druk. Vooral met mijn vaste baan waar ik mega uit mijn comfortzone mee aan het gaan ben. Dat maakt dat ik er eigenlijk niet van baal, dat het hier rustig is, want ik ben namelijk aan het groeien. Ik groei en als ik kijk waar ik een jaar geleden stond dan ben ik zoveel sterker geworden op persoonlijk vlak wat mij sterk maakt op werkvlak. 

Leeuwen

Verder zijn er ontwikkelingen rondom mijn narcistische vader die het mijn moeder enorm moeilijk maakt. Daar gaat ook veel energie en aandacht naar uit. Samen met mijn zussen proberen we als een stel leeuwen mijn moeder te verdedigen. We cirkelen om haar heen, dag en nacht en grommen naar alles dat te dicht in de buurt komt. 

GTST

Scheiden is lijden maar van een narcist scheiden is lijden in het kwadraat. Het geeft een enorm gevoel van onmacht en die man drijft ieder mens tot wanhoop. Het is zo oneerlijk, verbazingwekkend en vermoeiend. Elke keer als je denkt ‘nou nu hebben we het wel gehad’ krijg je weer een versie te horen die de beste scenarioschrijvers van GTST nog niet verzonnen zouden hebben. 

Ontdekkingstocht

Als ik er iets positiefs uit mag halen dan is het wel dat ik enorm goed ben geworden in filteren van de informatie, bewijzen verzamelen, links leggen, verbindingen volgen en graven tot je de onderste steen boven hebt. Verder heb ik veel ontdekt wat mij meer helderheid geeft waarom ik zoekende was en dat ik mezelf nu echt kan zijn. Ik ben niet dom, ik ben niet labiel, ik ben niet slap. Ik heb me losgerukt uit zijn beïnvloeding, zijn schaduw en ik ben een ontdekkingstocht begonnen, ik ben uit zijn schaduw aan het kruipen en ik begin langzamerhand rechtop te staan, ik groei, er valt eindelijk licht op mij. Alles wordt me zoveel duidelijker en ik word elke dag weer zekerder, elke dag loop ik rechter en rechter, elke dag vang ik steeds meer licht, ik groei.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *